W.E.E.K.E.N.D

ASSALAMMUALAIKUM.

blog berhabuk ke blog ? tak la, berhabuk sikit je kan kan ? gheheheh . sorry la aku sekarang ni dah tak ade dah gadget2 nie so susah sikit nak update. anyway back to the aim of today :D 
 one sentences to describe :

THE BEST WEEKEND EVER !!!!!!!!!
(Jerit kuat-kuat)

serius aku rasa life complete sangat minggu ni . rasa macam seminggu tu tak cukup la cuti . weekend yang sangat best sebab dekat dengan family . hang out dengan family , cousin and kawan-kawan yang paling terbaik and the most amazing is TETTTTTTTTT ! tu rahsia aku sorang:)


RAKAMAN KAROOT KOMEDIA X
"( ahad, isnin, selasa )"





first time tengok rancangan astro LIVE depan mata. enjoy sangat . jep sepahtu sangat hensem and yang paling best sebab lawak diorang memang terbaik la:) thank you ASTRO invited kitorang.thanks to my eldest sister sebab bawak kitorang tengok KKX ni 3hari berturut-turut. santai hujung minggu dengan family adalah benda yang paling best sekali untuk dilakukan. lagi-lagi untuk orang single macam aku ni kan . HAHA.


SELANGOR VS KELANTAN (STADIUM SHAH ALAM)
"(jumaat)"



 pertama kali dalam hidup aku jejak kan kaki masuk stadium shah alam ni. terukkan ? nama je anak selangor tapi tak pernah jejak kaki pun kat stadium ni. and first time jugak tengok bola live . apa yang aku boleh kata kan fun giler tengok live . even aku tak paham sangat pasal bola tapi bila gol je tengok semua orang jerit rasa macam excited sangat . HAHA . selangor menang 2-0 . bila tengok live ni macam-macam kerenah orang kita dapat tengok. HAHAHA . macam-macam ragam . enjoy gelakkan orang je sebenarnya . thanks to along hakim sebab bawak pergi tengok bola and thanks to abang wan sebab bagi kitorang ticket free:) 


MA'S BIRTHDAY CELEBRATION AT KENNY ROGERS ROSTER'S SUBANG PARADE
"(sabtu)"






actually birthday ma 15february(jumaat) tapi disebabkan aku pergi tengok bola, then abang ipar pun sama kena kerja and ayah ada kenduri so postpone la birthday celebration ni on saturday :) muka ma paling happy sekali sebab dah lama dah ma cakap nak makan kenny rogers and thanks to Ayah, Along azie And Angah Amy sebab belanja. serius kenyang gila :) after celebrate birthday ma , kitorang adik beradik melangkahkan kaki ke nagoya mencari baju-baju, kain and langsir untuk wedding  Angah Amy yang InshaAllah bakal berlangsung dalam masa yang terdekat ni :) oktober mungkin :') tak sabar nyeeeeee .  aku rasa family aku complete sangat sekarang nie . terima kasih Ya Allah sebab merapatkan kembali kami sekeluarga :') 

********************************


walau dugaan datang minggu ni tapi Alhamdulillah family and kawan-kawan hadir menyempurnakan hari hari aku. doakan aku kuat untuk bergerak seorang diri .aku sentiasa ada Allah. aku pasti tentang itu:) walau apa jua kemungkinan yang berlaku lepas ni aku sentiasa tahu ada HIKMAH disebalik semua yang berlaku.



"untuk awak . saya doakan yang terbaik dalam apa pun yang awak lakukan sekarang . dendam tu takkan pernah ada dalam diri saya .semoga berjaya"




assalammualaikum.



2 comments: