SYFQHAYB !!!

assalammualaikum.  

hari ni aku free sangat dekat office ni. so aku dengan jari yang gemuk ni saja mengada-ngada search nama aku dekat google. kekonon nak rasa macam aku ni retis sikit la . kekonon je la . sekali sekala i perasan, harap mak long joyah jiran sebelah, WAKAKAK. 
then suddenly i found this !! terkejut mak jemah uollls. 
this entry !!! yang aku tak pernah tahu kewujudan nye. nampak tak kawan yang tak gune aku nie :( tolong nampak dan katakan YA!! (angguk kepala sekarang!)
tapi comel sangat aku rasa. hahahaha . 
|
|
|
V

this entry was made by my my my favourite lesbian all the time wei. nampak tak my tu 3x??? nampak tak betapa sukenye aku??? haahaha , lesbian sejati ioollss. hahaha. no la . actually she is one of my nyawa, jantung, abdomen, kidney semua lah . senang cerita she is one of my life. tengok tajuk entry pun dah tahu kan ? wei syafiqah ayub . i'm so sorry . aku memang tak rajin baca blog orang. ni serius wei. Aku bukan stalker. tapi kalau fynn jamal. aku stalk. #eh. *angkat tangan konon bersumpah. Tapi bila aku dah jumpa blog kau memang aku baca habis-habisan woiii. hahaha . dari first entry sampai habis tahu tak ????? anyway. tehaghu iollss u know ada nama aku dalam tu and entry-entry kau yang lain. :) thank you lesbian . #eh . silap . thank you bestfriend. kau sengaje kan nak buat aku leleh dekat office ni. HAHAHAHA *flip hair


kau ni gila tapi kau comel.
 kau ni keding tapi kau hot. 
kau ni heartless tapi kau penyayang.
kau ni mulut choiiii tak de orang boleh lawan, 
tapi kau pemberi nasihat yang terbaik bro.
kau ni kuat makan tapi kau kurus,
kau ni kaya tapi kau permurah,
kau ni jauh, tapi kau nyawa aku woi.
(ayat macam bercinta kan kan ?)



aku kenal kau je aku dah rasa macam orang gila. tapi aku tak nak jadi normal sebab bila aku gila aku bahagia. (ayat keling) . 
aku jumpa kau je aku rasa aku tak piijak dunia sebab kau ni rajin buat aku lupa dunia. wakakakak. 
aku rindu kau setengah mati kau tahu tak !!! woiii tolong lah tahu woiii . 
aku tak sabar nak fly same-same dengan kau. make sure benda tu jadi. AMINNNNN !!! tolong jadi. KALAU  tak jadi, memang aku datang PILAH tu aku shoot kau laju-laju. tak kira dah kawan baik ke ape, (nampak jahat tak ? tolonglah nampak kejahatan tu). hahhaha.


beb . aku ni jadi kuat macam ni sebab kau je lah yang hari-hari maki aku suruh kuat. kau je lah yang hari-hari kalau aku call. confirm aku kena maki tapi tu semua sebab kau sayang aku kan ? woii aku tahu lama dah . ahhahahaa. kau tunggu tau . nanti Allah bagi izin kita dapatlah jumpa. kau duk lelok dekat pilah tu k? nanti iolls dah habis belajar ioolls bawak pergi honeymoon okay ? *ekkkk --" 

krik krik , krik krik.
(sejam kemudiam).


okay enough! jangan main-main dah. back to work okay. dadaaaaa syafiqah ayub . jangan rindu aku okay. TOLONG JANGAN !! hhahaha . hope to meet you soon babythinner yang ku rindu ku sayang ! wakakak  . bye !!!! *flying kiss from shah alam. tangkap tau! 


jangan dituju durjana dunia.
kelak kau terleka dengan derita.
sambutlah salam sang bahagia.
kerana mereka penyeri kita.
diyanaMOHDSARIF

published,
DEE.



No comments:

Post a Comment